Friday, June 04, 2010

Постои ли кај нас?

Едноставното е секогаш најубаво, но колку од нас овде го сфаќаме тоа?

IMG_9489

IMG_9071

balenciaga-edition

Фотографии на: Garance Dore' и Yvan Rodic

No comments:

Post a Comment