Friday, June 04, 2010

Камуфлажа или искрен јавен настап?

Ахам! Се согласувам дека се прекрасни, но не се согласувам со тоа само Боки 13-ка да ги носи (иако, не му стојат лошо) :)

Наочариве се детаљ кој, несомнено, те прави посебен/на. Те отстрануваат од полицата на едно-те-исто и те враќаат назад, на онаа оригиналната. Оттаму, понекогаш ќе наслушнеш бесмислени кикоти (небитни, затоа што се....па...неоригинални), но и ќе наидеш на восхити и скриена завист (I want to look like her-тип на коментари).

Тоа е се.......за денес :)

IMG_1291

IMG_8797

No comments:

Post a Comment