Wednesday, December 15, 2010

Зимски MUST-HAVEs

Верувам дека никој од нас не беше изненаден кога падна снегчето и официјално ни ја круниса зимата која одамна се вовлече во нашето маало, град, држава, секојдневие...Како и за секое годишно време, па така и за ова, треба да избереме парчиња облека кои ќе ни бидат "statement" парчиња на т.н. инаугурација на зимата! ;)

Одвоив неколку значајни. Веќе си испазарив неколку, но за тоа ќе прочитате во мојот следен запис...

 Капутчиња во безброј варијанти...


Чевли (чизмички над колена, каубојки, итн.)


  
Statement парченца (шеширче, мала ташничка, ракавици)

Се надевам ви се допадна мојот избор, фотографиите направени од прекрасната Garance Dore' и нејзиното волшебно окце. Се надевам и дека ќе го мрднете газето (хихихи), ќе осмислите ваш зимски стајлинг и ќе прочепкате низ рафтовите дома и по продавниците за да си ги најдете своите омилени парченца облека и accessories.

No comments:

Post a Comment