Sunday, December 12, 2010

Есенскиот дожд и дождовните чизмички

И во Скопјето не' фати треската на дождовни чизмички. По коментарите кои стасаа до мене, многу од овдешните девојки се срамат да ги облечат, најверојатно затоа што потсетуваат на работниците по селата, по калта :)

Истиве беа тренд надвор од Балканов уште во последните 3-4 години. Подолу ќе најдете интересни боички и комбинации со нив. За мене, тие се одличен и интересен додаток на досадното еднобојно фустанче или пак скини-фармерчињата со долга блузичка или кошулка.

Скрол надолу :) Додадов уште некои парчиња есенска облека, нешто што е неизбежно на овие дождови, но и одличен зачин на сечиј стајлинг!

Дождовни чизмички...Дождовни мантилчиња...
No comments:

Post a Comment